Våra målare höjer
värdet på huset

FASADER, TAPETER, LACKADE LUCKOR – VI HAR KOMPETENSEN

Till oss kan du vända dig med förtroende om behöver hjälp av en kunnig målare i Norrköping. Måleri är vårt specialområde, och vi utför våra uppdrag till villaägare, bostadsrättsinnehavare, företag och föreningar. Här är några av de måleritjänster som vi erbjuder:

Fasadmålning

Få saker har så positiv eller negativ inverkan på intrycket av ett hus som fasaden, därför är skötseln av fasaden inget man ska slarva med – inte minst gäller detta trähus. Det är av största vikt att man underhåller panelen för att husets utseende och värde på marknaden inte tappar. Vi ser till att målningen  utförs på ett sådant sätt att du inte ska behöva bekymra dig över fasaden under många år framöver.

Tapetsering och målning inomhus

Vi målar och tapetserar givetvis även väggar och tak inomhus. Våra duktiga hantverkare har stor erfarenhet av den här typen av jobb och genomför det snabbt och effektivt och till ett rimligt pris, utan att kompromissa med slutresultatet. Anlita oss när du vill måla om något eller flera rum i huset – det kommer att löna sig!

Målning av våtrum

Vi kan även målad ditt badrum eller tvättstuga efter konstens alla regler. Vi har den rätta behörigheten och kan utföra arbetet så att det blir ett snyggt och hållbart resultat, utan risk för framtida fuktskador.

Golvmålning

Golvet är en del av hemmet som av lättförståeliga skäl utsätts för mycket slitage. Att måla och snygga till ett golv ställer höga krav på hantverk och materialkännedom. Vi målar om ditt golv med färger och tekniker som gör det slitstarkt nog att stå emot slitage och påfrestningar under lång tid.

Målning och lackering av luckor och innerdörrar

Om du vill fräscha upp ditt kök men inte tycker att det är värt att köpa ett nytt eller göra en helrenovering, så kan det räcka långt att lacka luckorna. Med en fräsch ny yta får ditt kök en helt ny framtoning och känns som nytt. Vi kan ge dina luckor – och innerdörrar – en helt ny look med färg och lack.

ROT-avdrag

Som privatperson kan du få avdrag på upp till 50 000 kronor per år för arbetskostnad samband med ett renoveringsprojekt – exempelvis en målning utförd av oss. Eftersom kostnaden till en stor del består av arbetskostnad vid en målning så blir det med ROT-avdraget mycket prisvärt att hjälp av professionella målare.

 

Vi utför alla typer av målarjobb – utomhus och inomhus – med bästa resultat!