Våra målare höjer
värdet på huset

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder ett flertal kvalitativa bygg- och hantverkstjänster.

Måleri

Större fastigheter och villor – det finns inget som våra erfarna målare inte klarar av. Vi utför våra uppdrag snabbt och effektivt och till ett rimligt pris. Vi använder oss givetvis enbart av kvalitetsfärger från kända tillverkare när vi målar en fastighet.

Byggnationer

Vi bygger om, vi bygger nytt och vi bygger om. Altaner, uterum med mera. Våra mycket kompetenta snickare, byggare och hantverkare kan utföra de flesta projekt prickfritt.

Tak

Vi lägger och renoverar tak i alla material: tegel, betong, plåt, papp och shingel.

Fönster/glas

PVC-fönster i Europa-serien, traditionella fönster i classic-stilen och öppningsbara vridfönster i Norden-serien. Vi tillhandahåller fönster i många material och i olika stilar. Dessutom utför vi inglasningar av altaner och balkonger.

Fasadarbeten

Trä, plåt, puts – vi utför fasadarbeten i alla tänkbara material. Det kan handlar om att putsa om eller tilläggsisolera fasaden eller kanske byta panel.  

Våtrum

Vi tar även hand om våtrum/badrum. En kvalitativ renovering utförd av oss är en långsiktig investering. Vi lägger kakel, klinkers och värmeslingor och monterar även badrumsinredning enligt kundens önskemål.

Vi utför alla typer av målarjobb – utomhus och inomhus – med bästa resultat!